Nettikasinoille bonuksia ja ilmaiskierroksia

Guns and Roses slotti SuomiVegasilla

Kylmä talvi saa ansaittua väriä ja piristystä SuomiVegasilta, jolloin pelintuottaja NetEntin uusi, upea ja fantastinen slotti Guns N’ Roses lisätään SuomiVegasin pelivalikoimaan! Tämän peliuutuuden vahvuuksia ovat lukuisat erikoistoiminnot, joita käynnistyy satunnaisesti pääpelissä ja Bonus- symbolien avulla, ja voittojen muodostumista vauhdittaa ainutlaatuinen Guns N’ Roses- bändin tuotantoon perustuva ilmiömäinen äänimaailma.

Guns and Roses slotin toiminnot

Guns N’ Roses- slottia pelataan rockbändille sopivalla tavalla, eli suuren yleisön edessä upealla areenalla. Viidellä areenalla näkyvällä kiekolla pelataan 20 kiinteää panoslinjaa, ja voitot muodostuvat vasemmalta oikealle merkittyjen panoslinjojen mukaisesti. Laajentuvat Wildit ja Bonus-merkit ilmestyvät ja toimivat tuttuun tapaan, ja tässä slotissa voi myös satunnaisessa pelin kohdassa käynnistyä jokin kolmesta erilaisesta mahtavasta bonustoiminnosta. Panosten asettaminen löytyy tuttuun tapaan peliruudun alalaidasta, ja erityisenä yksityiskohtana pelaaja pääsee valitsemaan viidestä eri biisivaihtoehdosta muodostuvan soittolistan, jonka tahtiin tätä uskomattoman energistä slottia haluaa pyörittää.

Pelin lisätoiminnot

Pääpelin satunnaisesti käynnistyvät toiminnot ovat Legend Spins, Appetite for Destruction sekä Solo Multiplier. Legendaarisia ilmaiskierroksia annetaan kolme, joiden aikana pelissä ilmestyy 1-2 Stacked Wildia pelikiekoille. Appetite for Destruction ei nimestään huolimatta vie pelaajaa kohti tuhoa, sillä keskimmäiselle kiekolle ilmestyy ristin muodossa oleva Wild, joka voi luonnollisesti viedä kohti huikeaa voittokulkua! Lisäksi Solo Multiplier antaa voittokertoimen 4-10 satunnaisessa kohdassa, kunhan vähintään kolme samanlaista symbolia on yhdellä panoslinjalla.

Guns N’ Roses- slotissa on myös kaksi bonuspeliä, joihin pääsee saamalla kolme Bonus-merkkiä. Pelaaja pyörittää onnenpyörää, joka vie joko kohti kolikkovoittoa tai Encore Free Spins- toimintoa tai The Crodw Pleaser- osiota. Encore Free Spins- osiossa pelaaja saa kymmenen ilmaiskierrosta, kun taas toisessa vaihtoehdossa eli The Crowd Pleaser- toiminnossa pelaaja saa tehdä valintoja suorittaakseen kolme tasoa. Jokainen valinta antaa kolikkovoittoja tai ilmaiskierroksia, ja tietenkin koko osion läpäiseminen tuottaa ne parhaimmat voitot!

Yhteenveto pelistä

Guns N’ Roses on 20 panoslinjan slotti, joka on jo nimensä mukaisesti toteutettu tiukassa yhteistyössä samannimisen ja erittäin suureen maineeseen nousseen rockbändin kanssa. Useat erikoistoiminnot sekä pääpelissä että kahdessa tarjolla olevassa bonuspelissä johdattelevat mukavan tasaisesti kohti voittoja, ja matka niihin tapahtuu soittolistan tuudittamana, jonka pelaaja pystyy peräti itse valitsemaan! Kokeile tätä energialatausta heti, ja voit olla ensimmäinen tämän slotin tarjoamat suuret voitot nappaava pelaaja!

AVAA TÄSTÄ SUOMIVEGAS TILI JA LUNASTA 50 ILMAISKIERROSTA ILMAN TALLETUSTA

Jätä kommentti